Om Milltrade.net

Velkommen til Tores blogg om privatøkonomi. Jeg er en 34 år ung mann, gift med 1 barn og nummer to på vei. Til daglig jobber jeg innen detaljhandel og er økonomiutdannet. Mine fritidsinteresser er omfattende, men jeg bruker nok mest tid på seiling, reiser og ølbrygging. I tillegg er jeg mer enn normalt opptatt av privatøkonomiske spørsmål. Såpass mye at det godt kan regnes som en del av min portefølje av hobbyer.

Økonomibloggen er en samling artikler omkring tema som er relevant for min egen families økonomi. Jeg prøver å skrive om ting jeg både kjenner godt, og som jeg antar er relevant for de fleste. Noe tar utgangspunkt i tabber av økonomisk art som jeg selv har begått. Og noen av stoffet er sentrert rundt smarte grep som alle burde lære seg.

For eksempel er bankenes låneprodukter et minefelt der det er om å gjøre å vite hva som er hva. Dette skriver jeg ofte om. Bare noe så enkelt som å ikke forstå forskjellen på et annuitetslån og et serielån, kan innebære en ekstremt høy risiko for betydelige tap av penger. Jeg tror mange hopper på lån og låneformer uten å ha tenkt seg godt nok om. Eller, de har rett og slett ikke kunnskapen som skal til for å velge riktig lån. Håper jeg kan hjelpe noen med websiden min!